Minä

Olen Anna-Maija Sarjula, 39-vuotias espoolainen. Nykyään asun perheeni kanssa Lohjalla, maaseudun rauhassa. Perheeseeni kuuluvat aviomieheni ja 4v.poikamme. Liikkunut olen aina ja se on ollut pienestä pitäen luonnollinen osa elämääni. Murtomaahiihto, luistelu, ratsastus ja tanssi olivat minulle mieleisiä lajeja.

Kuntosalikärpänen puraisi myöhemmin ja oikein kunnolla. Asetin itselleni tavoitteen ja kilpailin Bikini Fitness SM-kilpailuissa syksyllä 2014. Urheilusta tuli elämäntapa ja kouluttauduin myös unelma-ammattiini. Näin rakkaasta harrastuksesta ja elämäntavasta tuli myös työni.

Haluan auttaa ihmisiä liikumaan ja voimaan hyvin. Saavuttamaan tuloksia ja tavotteita. On kunnia asia tehdä tätä työtä. On kyse niin tärkeästä ja kokonaisvaltaiesta asiasta! Keho, mieli, terveys, hyvinvointi toimivat kaikki yhdessä. Personal Training on tunnetta ja tunteiden siirtämistä/käsittelemistä oikealla tavalla. Ilman aidosti läsnäolevaa, hyvän ihmistuntemuksen omaavaa valmentajaa, kaikkein paraskaan harjoitteluohjelma ei voi toimia.

This is me:

– Äiti
– Kuntosalivalmentaja
– Hyvinvointivalmentaja
– Personal Trainer
– Fitnessurheilija
– Zumbaohjaaja
– Malli