Asiakassuositukset

Anna-Maija on ollut valmentajani 4 kk ajan ja ilman häntä en olisi saanut pysyvää elämäntapamuutosta aikaiseksi. Hän osasi tehdä juuri minulle sopivan ruokavalion sekä minun tilanteeseen sopivan treeniohjelman.

Ruokavalio on helppo toteuttaa arjen kiireessä ja nälkää en ole nähnyt. Opin ymmärtämään mikä ravinto on hyvää ja mikä kelvotonta. Koko perhe syö yhdessä samaa ruokaa, mikä on loistava asia. Käytännössä otan enemmän kasviksia ja vähemmän hiilihydraatia/kastiketta kuin muu perhe. En mene enää koskaan takaisin aamupalaan, joka koostuu ruispalasta juustolla, jogurtista ja kahvi päälle.

Treeniohjelma koostuu kevyestä lenkkeilystä(rasvan poltto) ja saliohjelmasta ja sitä on muokattu kehityksen myötä. Aloitimme suht kevyesti, koska minulla oli ongelmaa jalan kanssa. Hän otti pitkään kipeänä olleen jalan loistavasti huomioon ja itse asiassa treeni/huolto auttoi saamaan jalkaa paremmaksi ja nyt pystyn tekemään normaalin treenin ilman, että jalkaan sattuu. Kaikista tärkein asia kuitenkin oli että Anna-Maija opasti minut tekemään liikkeet oikein, jotta en riko itseäni reippaassa treenissä. Tajusin myös, että palautuminen sekä yöuni ovat tärkeitä.

Terveisin,
/Jarno


“3 kk valmennus takana ja Anna-Maijan kokonaisvaltainen ammattitaito teki tehtävänsä: tulokset näkyivät nopeasti niin vyötäröllä, kuin vireystilassakin. Anskun kannustuksen tuloksena kiloja hupeni 10 ja senttejä saman verran, myös mieheni oli tyytyväinen tulokseen! Suosittelen Anna-Maijaa lämpimästi, jos haluat muutosta elämääsi.
Marja-Liisa Tammelin


“Meitsi oli ihan vahingossa 38 sijalla tuhansien joukosta Tough Viking kilpailussa! Lähdettiin pitämään hauskaa,ilman sen kummempia tavoitteita😀
Paljon kiitosta kuuluu sulle, sä sait mut taas treenaamaan!! ❤️ Ja mitä enemmän liikkuu, sitä enemmän jaksaa ja myös haluaa liikkua. Oli vaan niin sairaan hyvä se 3kk:n spurtti sun kanssa, sain itsestäni taas kiinni 👊🏼👊🏼 Se on kumma miten liikunta vaikuttaa niin paljon… kyllä sitä aina jotenkin ehtii tai jossain välissä jaksaa 😊”
Marja


“Voin sydämmestäni suositella Anna-Maijan palveluita. Anskun motivaatio on kyllä järjettömän kova, joten tuloksia taatusti syntyy!”
Hanna Honkanen


“Fat to fit ja ennenkaikkea; kaikinpuolin taas parempi olo kun pääsee hikoilemaan! Anskun sanoin “Tästä tulee niin hyvä!!” Urheilu on tuonut hirveästi voimavaroja pojan syöpätaistelun keskellä ja kiitos Anna-Maija Sarjulan tämänhetkisen pt-valmennuksen myötä on suunta fyysisesti ylöspäin ja mieli virkeämpi!”
Suvi Väisänen


“Jos kaipaa kroppaan muutosta tai muuten vaan hyvinvointia elämään niin voin ehdottomasti suositella Anskua ♡ Anna-Maija on saanut muhunkin luotua sellasta motivaatiota, joka on ollut kadoksissa. Tuloksetkin puhuvat puolestaan.. 4 viikossa on pari kiloa hävinnyt, mutta senttejä sitäkin enemmän. Anskulle voi laittaa viestiä ihan millon vain, jos ei millää joku asia nappaa tms. Todella kannustava ja aito valmentaja!”
Henna Jyrkinen


“Maanantaina alotan dieetin”… höpönlöpön, NYT pääset elämäsi kondikseen Anskun avulla! Kokemuksen syvällä rintaäänellä voin suositella!”
Aino Järventaus